window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-JMF61YV4VX');

ENERGIAMURROKSEN ETURINTAMASSA

AURINKOSÄHKÖÄ KUSTANNUSTEHOKKAASTI - ETUSOLAR

Etusolar tarjoaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja aurinkopaneelit yksityisille kotitalouksille, maatalouteen sekä toisille yrityksille helppona ja vaivattomana avaimet käteen -palveluna koko Suomen alueella.

Meillä on pitkä kokemus ja alan vahva asiantuntemus – valitessasi Etusolarin toimittamaan aurinkopaneelit kotiisi, yrityksellesi tai maatilallesi voit varmistua siitä, että aurinkosähköjärjestelmäsi tuottaa tarpeisiisi ekologista aurinkosähköä kestävästi ja tehokkaasti.

Täytä meidän yhteydenottolomake, niin lähetämme tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Ennen aurinkopaneelijärjestelmän hankintaa kannattaa tutustua saatavilla oleviin investointitukiin !

PYYDÄ TARJOUS >>


SÄÄSTÄ RAHAA JA YMPÄRISTÖÄ

MIKSI AURINKOSÄHKÖ?

  • Nousevat sähkön hinnat
  • Aurinkosähköllä omavaraisemmaksi
  • Aurinkosähköinvestointi parantaa kiinteistön markkina-arvoa (imago ja pienentyneet käyttökulut)
  • Sähkön ylituotanto voidaan myydä verkkoon
  • Pienet ylläpitokustannukset
  • Helppohuoltoinen
  • Käyttämällä uusiutuvaa energiaa hiilijalanjälki pienenee
  • Hiilidioksidipäästöjä pienentämällä ehkäiset ilmaston lämpenemistä
  • Sijoituksen yli 6 %:n nouseva tuotto 

ETUSOLAR

Keskitymme erityisesti verkkoon kytkettävien aurinkosähköjärjestelmien asentamiseen avaimet käteen -periaatteella.

Kustannustehokas aurinkosähköinvestointi saadaan räätälöityä jokaiseen kiinteistöön sijainnista tai asennuspaikasta riippumatta. Asennamme aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille, yrityksille, maatiloille ja taloyhtiöille. Toteutamme asennukset pienistä järjestelmistä suuriin yli 100 kWp aurinkosähköjärjestelmiin.

Asiakas saa tilaamansa aurinkosähköjärjestelmän sovittuun hintaan luotettavasti ja ammattitaitoisesti avaimet käteen -palveluna. 

PYYDÄ TARJOUS >>


VARAA ILMAINEN KARTOITUS
TILAA KARTOITUS >>

LAADUKKAAT AURINKOPANEELIT JA AURINKOSÄHKÖ ETUSOLARILTA

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille, maatalouteen ja yrityksille edullisesti mm. alueella Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Naantali, Loimaa, Kaarina, Paimio, Rusko, Lieto, Mynämäki, Aura, Kustavi, Taivassalo, Sauvo, Kemiö, Salo ja koko Varsinais-Suomi.
 
Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille, maatalouteen ja yrityksille edullisesti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti, Virrat ja muu Pirkanmaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille, maatalouteen ja yrityksille edullisesti mm. alueella Uusimaa: Espoo, Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Hanko,  Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vihti ja muu Uusimaa.

Aurinkopaneelit / aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille, maatalouteen ja yrityksille edullisesti mm. alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

PYYDÄ TARJOUS >>

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA: